Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Brochure en overeenkomst

Download de uitgebreide brochure en de overeenkomst voor het collectief zonneproject Kortenhoef

 

Stappen naar participatie

  1. Nog geen lid van de coöperatie? Meldt u dan aan als lid van de coöperatie. De postcoderoos-regeling collectieve opwekking geldt alleen voor leden van de coöperatie. Het lidmaatschap kost
    € 1 per maand en wordt per jaar betaald. Bijgevoegd vindt u de machtiging.

  2. Lees de uitgebreide informatiebrochure.  Download de brochure en de overeenkomst. De overeenkomst is voor maximaal uw eigen verbruik.

  3. Wilt u participeren vul dan de overeenkomst in en stuur deze naar de energiecoöperatie. participatie geldt verder de volgorde van binnenkomst van de overeenkomsten.

  4. Graag ontvangen we van u ook een indicatie van uw jaarlijkse verbruik en de naam van uw energieleverancier. Check bij uw energieleverancier of deze de postcoderoosregeling ondersteunt. Niet iedere energieleverancier ondersteunt de postcoderegeling. 

  5. om | nieuwe energie koopt de stroom in die wij collectief opwekken. om | nieuwe energie staat bekend als de groenste energieleverancier van Nederland, levert 100% groene stroom en is een organisatie zonder winstoogmerk. Daarom nodigen we al onze leden en bewoners van Wijdemeren uit om het cirkeltje rond te maken en zelf ook lid te worden van om | nieuwe energie als duurzaamste leverancier. 

  6. U ontvangt een bevestiging van de overeenkomst en (tegelijk of later) een verzoek tot betaling. De overeenkomst is dan al bevestigd, maar pas na betaling van de participaties is de overeenkomst definitief.

  7. Zijn de participaties op. Dan komt u op een wachtlijst en kunt u participeren in ons volgende postcoderoosproject voor collectieve opwekking.