Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Wat kunt u doen aan uw huis?

Kent u alle mogelijkheden voor energiebesparing in uw eigen huis? Hebt u al gedacht aan vloer, muur en dakisolatie? En weet u hoe het dan zit met ventilatie? Kookt u nog op gas? Hebt u al led verlichting in uw hele huis?  En zonnepanelen op uw dak of samen een collectief dak voor energieopwekking? 

 

Hoe lossen we dat op met warmte?
Kunnen we met elkaar de uitdaging aan om uiteindelijk geen gas meer te gebruiken? Wat zijn de alternatieven? Welke warmtebronnen? 

 

Wat is handig om met de hele straat aan te pakken? 
Spreekt u hierover wel eens met uw buren? Weet u wat uw straat doet aan energiebesparing? 
Wij komen u graag ondersteunen bij een gesprek of een concreet plan in uw buurt of in uw straat. Denk aan collectieve inkoop, een warmte-net of een collectief dak voor energieopwekking. 

 

Wat kunnen we doen als dorp?
De energietransitie is een zaak van ons allemaal! Hoe kunnen we met elkaar de schouders eronder zetten? De uitdaging aangaan en krachten bundelen om de energietransitie met elkaar aan te gaan. En misschien met elkaar wel het voorbeeld zijn! Zie ook straatgesprekken.

 

Energiecoachgesprekken

Met een energiecoach kunt u de mogelijkheden voor energiebesparing aan de woning verkennen.

 

Energie-thuis bijeenkomsten

Aansluitend op de energiecoachgesprekken gaan we groepen organiseren waarin we aan de slag gaan om energiebesparingsplannen concreet te maken. lees verder..