Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Luister terug het webinar klaar voor de winter. 

Tijdens dit webinar leggen Ulrike de Jong (coördinator Loosdrecht energiecoöperatie) en Eric Paardekooper (energiecoach Ankeveen) uit wat voor energiebesparingsmaatregelen je in je eigen thuis kunt nemen. Ook vertellen we alles over de huidige subsidies en financieringsmogelijkheden.

Met goede isolatie blijft de warmte beter in huis. Zo bespaar je energie en ervaar je meer comfort. Maar weet jij welke isolatie maatregelen het beste zijn? Waar zou je aan moeten beginnen en hoeveel bespaar je? We delen ook een aantal snelle bespaartips zodat je je energierekening verlaagt zonder dat het je iets kost. Sinds kort zijn er nieuwe subsidies en energiebespaarleningen beschikbaar.

Wil jij stappen nemen om je huis te isoleren? Maak gebruik van de nieuwe landelijke subsidie voor isolatie van dak, gevel, vloer en ramen. De subsidie energiebesparing eigen huis (SEEH) is onderdeel van het klimaatakkoord. Als je twee of meer isolatiemaatregelen laat uitvoeren, bedraagt de subsidie ongeveer 20% van de gemaakte kosten.

Luister binnenkort terug het webinar zelf zonne-energie opwekken!

Voor alle bewoners van Wijdemeren. Over zonnepanelen op je eigen dak, collectieve inkoop van zonnepanelen op je dak en collectieve opwekking op een gezamenlijk dak. Met elkaar investeren in groene energie en 50% lokaal eigendom van nieuwe energie (klimaatakkoord).