Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Informatiepunten in de kernen

Voorjaar 2019 starten we met inloopspreekuren in de kernen. Hebt u behoefte om wegwijs te worden in de (digitale) informatie over de energiebesparingsmogelijkheden in uw huis? We helpen u graag op weg. U kunt ook altijd bellen of mailen. 

Mobiel in de buurt

Gezocht: om het gesprek over de energietransitie nog dichter bij u in de buurt te brengen, zoeken we een mobiele energie-informatiewagen.  Misschien hebt u een caravan of iets dergelijks die u niet meer gebruikt? Mail dan naar info@ECWijdemeren.nl

Nederhorst den Berg

We beginnen dinsdag 8 januari 2019 in Nederhorst den Berg

 

Vragen over energiebesparing aan de eigen woning? Elke dinsdagochtend tussen 10-12 uur kunt u zonder afspraak binnenlopen bij energiecoach Rob Koedijker, Overmeerseweg 85 Nederhorst den Berg.

 

Loosdrecht - BreukeleveenElke eerste donderdag van de maand van 15-17 uur houdt Ulrike de Jong een inloopspreekuur in de bibliotheek in Loosdrecht. Van harte welkom. 

Kortenhoef - ´s Graveland - Ankeveen

Hebt u vragen? We proberen zoveel mogelijk op dinsdagochtend tussen 10-12 uur aanwezig te zijn voor het spreekuur aan de Koninginneweg 98 Kortenhoef. Maar bel voor alle zekerheid even voordat u komt.